Dermax 3B Veure més gran

Reductor Velasmooth o Dermax 3B

Elimina el greix de forma real

Velasmooth és un dels tractaments no quirúrgics més efectius contra la cel·lulitis i la reducció de volum, ajuda a reduir la pell de taronja i millora la circulació sanguínia.

Dermax 3B és un equip dissenyat per a tractaments mèdic-estètics integrals de rejoveniment corporal. Inclou diferents aplicadors de Radiofreqüència i Cavitació dual.

Més detalls

Nou

198 articles

75 €

Els nostres avantatges

Enviament Express

Tots els nostres productes que siguin serveis no tenen cap cost de transport.

Formes de pagament

Pagament segur amb targeta o Paypal.

Garantia de devolució

Si la teva comanda arriba defectuosa et tornem els diners.

Descripció

El Velasmooth Pro ha revolucionat el mercat de la lipoescultura en ser el primer sistema no invasiu, clínicament provat, de classe II que ofereix un tractament efectiu de cel·lulitis i una reducció circumferencial. El sistema Velasmooth Pro li ofereix l'oportunitat d'abordar la creixent demanda de clients amb tractaments corporals no quirúrgics de lipoescultura.

Es pot aplicar a gairebé tot el cos i és molt recomanable per reafirmar i reduir volum de forma localitzada.

Com actua Velasmooth

El seu gran avanç tecnològic es basa en la combinació simultània de radiofreqüència, llum infraroja i vacuumterapia, el que permet una major efectivitat gràcies a la seva profunditat de penetració, específica i precisa. La llum infraroja preescalfa l'objectiu, la radiofreqüència afavoreix la dissolució del teixit i estimula el col·lagen natural del cos, mentre que la vacuumterapia combat la flacciditat.

LLa cel·lulitis és una alteració que afecta 80% de les dones a partir dels 20 anys i que s'instal·la en els glutis, els malucs, l'abdomen, els genolls, els turmells i els braços. Encara que l'exercici la millora, aquest no és suficient per eliminar-la.

La aparatologia Velasmooth combina radiofreqüència bipolar, infrarojos, buit i massatge i aquestes són les característiques que fan que sigui tan eficaç reafirmant la pell, reduint la cel·lulitis, desfent els nòduls de greix i millorant la textura cutània. Mitjançant la seva aplicació en la pell, aquesta màquina aconsegueix arribar tant als teixits més profunds com a la superfície i de forma segura i efectiva desfà el greix, millora la flacciditat i millora les fibres de col·lagen i elastina.

Des de la primera sessió ja es comencen a notar els efectes encara que són necessàries algunes més per explotar tot el seu potencial, el qual no només afecta la cel·lulitis sinó també a la retenció de líquids, a la crema de greix i a l'activació de la circulació sanguínia.

Dermax 3B

És una aparatologia que inclou ultracavitació mèdica, làser lipolític 3B i radiofreqüència hexagolar. Actua de forma eficaç i profunda en epidermis, dermis i subdermis.

És un tractament segur, indolor, no invasiu, amb resultats visibles i sense efecte rebot.
Millora la qualitat i aparença de la pell i tracta totes les parts del cos on el greix s'acumula: glutis, abdomen, cartutxeres, braços, etc. Es recomanen 5 sessions.

Condicions

  • La durada de cada sessió Velasmooth o Dermax 3B és de 30 minuts aproximadament.
  • Horari: de dilluns a divendres de 10h a 20h, segons disponibilitat del centre.
  • És imprescindible trucar abans per demanar dia i hora.

Tipus de promocions

  • Pla A: 3 sessions de Reductor Velasmooth o Dermax 3B per només 75 €

  • Pla B: 5 sessions de Reductor Velasmooth o Dermax 3B per només 115 €

30 altres productes de la mateixa categoria: