Jalupro Veure més gran

Rejoveniment facial amb Jalupro

Regenera la pell amb JALUPRO®

Després d'una època d'insolació intensa com l'estiu, el tractament aconsellat de mesoteràpia que està revolucionant el mercat en rejoveniment facial, es diu JALUPRO®

Més detalls

Nou

184 articles

120 €

Els nostres avantatges

Enviament Express

Tots els nostres productes que siguin serveis no tenen cap cost de transport.

Formes de pagament

Pagament segur amb targeta o Paypal.

Garantia de devolució

Si la teva comanda arriba defectuosa et tornem els diners.

Regenera la pell amb JALUPRO®

Després d'una època d'insolació intensa com l'estiu, el tractament aconsellat de mesoteràpia que està revolucionant el mercat en rejoveniment facial, es diu JALUPRO®

Inclou substàncies com els aminoàcids que componen el col·lagen i l'àcid hialurònic, i pot injectar-se en cara, coll, escot, i com a tractament corporal, sota braços, mans, interior de les cuixes, abdomen.

Gràcies a aquest tractament "anti-edat" vam aconseguir que s'activin i revitalitzin els processos metabòlics de la dermis, reduint la flacciditat, potenciant la finor i l'elasticitat.

Què és JALUPRO®?

JALUPRO® és un injectable que combina l'Àcid Hialurònic i els 4 aminoàcids essencials que són necessaris perquè es produeixi una regeneració dels teixits amb formació de nou col·lagen. Indicat per combatre la flacciditat cutània i frenar els signes d'envelliment de la cara, és a dir, aconseguir una revitalització dels teixits formant nou col·lagen que aporti textura i lluminositat als mateixos.

producto jalupro

Estimula la formació de col·lagen, retarda la seva velocitat de degradació, millora el gruix, l'elasticitat, la brillantor de la pell i restaura l'estructura normal de la dermis.

Dipositat en la dermis amb microagulles, aporta components essencials que la pell reconeix com a propis, per reforçar la seva arquitectura i activar la producció d'estructures fonamentals com el col·lagen i la matriu extracel·lular.

Al seu efecte flaix de bona cara, se suma la seva capacitat reestructurant per potenciar els resultats en tractaments de cicatrius, estries o úlceres. S'aplica de forma aïllada o bé abans i després dels tractaments amb làser, radiofreqüència o llum polsada intensa, peelings etc.

Veure vídeo del tractament JALUPRO®

Condicions

  • Horari: de dilluns a divendres de 10h a 20h, segons disponibilitat del centre.
  • És imprescindible trucar abans per demanar dia i hora.

Tipus de promocions

  • 1 sessió de tractament antiedat JALUPRO® per 120€

  • 3 sessions de tractament antiedat JALUPRO® per 300€

30 altres productes de la mateixa categoria: